Bucuresti, România
Echipament ingineresc
Bucuresti

Asphalt Plant LB 1000 (80 tone) Changli

 
Plasat:
15.04.2019, 14:51
Advertisment:
Reprezentantul companiei chineze «Changli» vă oferă pentru a face cunoștință cu produsele de unul dintre liderii de inginerie din China.

Reprezentantul ofera preturi de fabrica si conditiile de livrare.

Compania chineză pentru producerea de echipamente speciale, companie de inginerie «Changli» "Changli" a fost fondată în 1982, este specializată în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de plante în principal, din beton, stații de asfalt, pompe de beton, macarale, silozuri de ciment, linii de producție de soluții de amestecare uscată transportoare cu șurub și multe alte automobile high-end.

Model: LB1000 - 80 tone / oră

Caracteristicile de asfalt «Changli» Plante

1.Originalnaya construcție modulară a instalației de preparare a face ca transportul și instalarea rapidă și ușoară.

2 Bandă de alimentare buncăr inert are un control cu ​​o viteză de conversie de frecvență, ceea ce poate oferi de înaltă și joasă viteză. Structura echipate dispozitiv transportor cu bandă de tensionare, și o oprire sistem de urgență. De sprijin și de ghidare role sunt realizate din materiale de înaltă calitate și să aibă o durată lungă de viață

3. Sistem de uscare eficient ridicat de acoperire cu tambur reține căldura și de economisire a combustibilului. Tamburul este realizat din oțel inoxidabil. Ieșirea de aplicat de înaltă rezistență și plăci de uzură pentru o funcționare continuă.

Arzatorul este o înaltă performanță, care funcționează pe bază de combustibil diesel și spray de ulei de combustibil, ceea ce face utilizarea la maximum a toată căldura. Instalat acoperiri speciale care reduc nivelul de zgomot.

Senzorii de temperatură sunt instalate pe partea de emitere a da informații în timp real, ceea ce permite un control precis al procesului.

4. În ecranul vibratoare este utilizat vyskokachestvennaya din oțel, cu o durată de viață lungă. Design-ul îl face ușor de a schimba detaliile necesare, face rapid și ușor de întreținere. moara cu bile are un design și un strat ca
Advertisment:
Preţ:
--
Tip anunţ:
Vând, vânzare, se vinde
Categoria:
Localitate:
Târguială:
--

Informație de contact:

Număr telefon de bază:
+380979145137
Advertisment:

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...